Bel ons: 071-5170560  E-mail: info@vhha.nu

WMO zorg woning aanpassing

 

Over dit project

 

In een bestaande woning is een aanpassing verricht voor de toevoeging van een lift. Hierdoor kan de zoon van de opdrachtgever direct vanuit de woonkamer naar zijn eigen slaapkamer, waarin ook een nieuwe badruimte is gemaakt. De gekozen lift heeft een stijlvol minimalistisch uiterlijk zodat deze niet detoneert in de ruimte. Het aanpassen van de constructie van de verdiepingsvloer is zodanig uitgevoerd dat het niet zichtbaar.
 

 

Projectkenmerken

 

- constructieve aanpassing in de woning (weggewerkt in de vloer)

- WMO-subsidie 

 

 

 

Wilt u een vrijblijvend gesprek? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

bel ons: 071 - 5170 560 of bezoek ons.