Bel ons: 071-5170560  E-mail: info@vhha.nu

Uitbreiding School Rijnlands Lyceum Oegstgeest

Over dit project

In de patio van het Rijnlands Lyceum Oegstgeest is de personeelsruimte uitgebreid met 64 m2. Het is een creatief ontwerp dat een verrassende verbijzondering vormt in de bestaande op rechthoeken gebaseerde structuur. Door toevoeging van schuine dakvlakken en een waaier-vorm komt er veel daglicht naar binnen via noordzijde. Hiermee wordt hinderlijk zonlicht vermeden. Overmatige opwarming van de ruimte wordt hierdoor tevens tot een minimum beperkt. Door de waaier-elementen in de patio uit te laten steken wordt dit effect nog versterkt.
In het interieur zijn drie verblijfszones gecreëerd met verschillend meubilair. Gebruik van materialen als bamboe, luchtzuiverend tapijt, goede akoestische materialen en zelfs luchtzuiverende planten ontstaat er een prettig leef- en werkklimaat voor de personeelsleden van het Rijnlands Lyceum Oegstgeest. Het kleurgebruik is terughoudend en natuurlijk zodat dit bijdraagt aan de verfrissende werking op het personeel: ze zijn echt even weg van het lesgeven.

Projectkenmerken

- 1e plan uitgewerkt in 3D

- ontwerp van in- en exterieur

Wilt u een vrijblijvend gesprek? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

bel ons: 071 - 5170 560 of bezoek ons.